9 Mars 2018

Hej!

Välkommen till min blogg! Det är år och dar sen jag bloggade sist. Över två år?! Herregud tiden går snabbt. Jag har valt att låta inläggen vara kvar av den anledningen att det kan vara roligt att titta tillbaka senare i livet. Vet inte om det kommer bli så men aja. Min plan är att försöka blogga 1-2 gånger om dagen. Ta nu det jag skriver med en nypa salt, har ex antal gånger skrivit så och sen har det inte blivit något av det men nu kör vi!

Igår var internationella kvinnodagen och jag tycker det är en underbar dag! Egentligen borde inte den 8 mars behöva finnas men nu när det finns vidriga män i vårt samhälle så måste vi kvinnor (och män) kämpa för ett jämställt samhälle. Jag förespråkar inte att kvinnor är bäst utan jag vill ha ett jämtställt samhälle 100%. Män och kvinnor ska bli lika bra. Jag tycker inte att man behöver lägga någon värdering i vem som är bäst. Det löser inte våra problem i världen.

Idag har jag varit ute i skogen med min familj och åkt längdskidor. Vi tog en tur i skogen. Super mysigt även om det tog väldigt långt tid pga. att om jag åker snabbt får jag jättetungt att andas och mina luftrör drar ihop sig. Inte superkul. Därför blir det långsam åkning, men det kan också vara mysigt att åka i en fin skog med MASSA snö. Astma kan ibland vara så jäkla jobbigt.

Apprå på snö. Vi har extrema mängder snö just nu. Jag är en person som aldrig gillat vintern och nu har vi haft snö konstant sedan november. Det bara fortsätter och fortsätter att snöa. Ibland tror jag att det aldrig kommer sluta, haha klart det kommer sluta men när?! Hoppas på vår snart även om den kommer i typ maj här… Tänkte att jag ska visa lite vår kläder någon dag som jag redan hittat som jag bara väntar på att få använda.

Kram Alva

PS. Skriv gärna en kommentar!

54BF090C-B34E-45AF-B117-9BEBF4A8DDEA

 

9CCF7648-3D48-4148-8B7C-F3725B9B3CEB

8 thoughts on “9 Mars 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>