5 Januari 2016!

Hallå alla finaste!

Idag, tisdag har jag tagit det lugnt och små fixat med olika grejor. Jag vaknade vid typ åtta, jag vet, supertidigt! Men alla fall så kollade jag lite insta och så…….. sen gjorde jag världens godaste och fräsigaste smoothie, recept kommer imorgon! Sen drog jag på gymmet med min bästi, appro på det, mitt nyårslöfet att träna minst en gång i veckan funkar bra hittills, 3 gympass och två vanliga pass med andra personer i en stor hall. Sen spelade jag monopol i typ två timmar!!! Ska inte skriva så mycket……. men bara en sista sak…. har skaffat ett instagram konto där jag lägger upp bilder jag tagit själv, sök på @alva_Canon

Kramis!

Screenshot_2016-01-05-21-28-38-1

8 thoughts on “5 Januari 2016!

  1. Hej! Jag tänkte fråga om du skulle vilja sälja denna domänen till mig? Ser att du inte verkar vara så aktiv på denna bloggen längre….

    Mvh Alva Alsin
    073-5065166

  2. Pingback: solars.biz
  3. Pingback: uberdl.fun
  4. Pingback: Top 10 Best

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>