Tisdag!

Hej hej! Sorry för dålig uppdatering. Slutet av förra veckan vart det mycket för mig. Prov, flera sjuka i min familj osv. Alla fall sa jag att jag skulle lägga upp lite bilder men det vart det inget av. Typisk mig att glömma bort saker! Idag är det ju tisdag och skola som vanligt Igår fick vi (min klass) reda på att vi ska åka på badet på torsdag. Jippi! Jag älskar att bada och att vara på storsjöbadet är jätte kul. Det är ju ett väldigt stort bad med tanke att det bara är lilla Östersund det ligger i! Vi ska i alla fall åka buss dit och var där från 9.00 till 13.00. Från skolan kommer vi få kycklingsallad och bröd. Men jag ska ta med mig eget fika för jag är en sådan person som behöver fylla på mitt mat intag ganska ofta när man är och badar med klassen eller bland mycket folk. Förlåt nu har jag skrivit jätte mycket. Kram!!!kepp and calm......

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>