Veckans tips

Hej!

Jag tänkte att jag skulle börja med veckans tips här på bloggen. Jag tänker att dessa tips kan vara vad som helst. Idag tänkte jag tipsa om fotoredigering, bilder och collage. Jag använder mig av instagram egna redigering och en redigerings app som heter Canva. En vanlig bild som jag ska lägga på instagram eller liknande redigerar jag på instagram, medans om jag ska lägga till text, flera bilder eller bakgrunder då använder jag mig av Canva. Det är en väldigt enkel app som ändå har många bra funktioner. Jag har själv använt appen till att göra min header och bilder till andra saker.

Hoppas ni gillar dagens tips! Skriv gärna en kommentar på dina bästa fotoredigerings appar.

Kram Alva

54103A23-03C2-48FE-9EF7-DE53403D4755

11 thoughts on “Veckans tips

  1. Hej.

    Där kan jag ladda ner XEvil gratis på din webbplats?
    Fick information från ditt stöd. XEvil är verkligen det bästa programmet för captcha lösa, men jag behöver senaste versionen av det.

    Tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>